BrimaPack biedt oplossingen voor het oogsten, verpakken, bundelen, sorteren en coderen van groenten en is daarmee uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten in deze sector. Het aanbod loopt van enkelvoudige verpakkingsmachines tot complete oogstsystemen bestaande uit autonome voertuigen (elektro-hydraulisch), eventueel voorzien van een uitgebreide verpakkingslijn. De installaties en (rups)voertuigen worden klant specifiek ontwikkeld voor de verwerking van o.a. sla, broccoli, kruiden en diverse koolsoorten.

Om het team Machinefabriek BrimaPack te versterken zijn wij op zoek naar een:

 (Allround-) Elektromonteur Industriële Automatisering

 De Functie:

Jou uitdagende en veelzijdig functie omvat werkzaamheden zoals paneelbouw, bekabeling van de voertuigen en installaties,  inbedrijfname en (telefonische) instructie aan onze klanten. Voor inbedrijfstelling en onderhoud zul je af en toe (minder dan 20% van je tijd) onze klanten (met name Europa en de USA) bezoeken.  Je ondersteunt jouw collega’s van de engineerings- en serviceafdeling door het monitoren van installaties, dit vanaf kantoor via een remote access verbinding (internet) of eventueel op locatie. Tevens ondersteun je vanuit jouw elektrotechnische kennis jouw directe collega’s bij vragen over de elektrotechnische systemen. Wanneer je hierbij beschikt over kennis van PLC systemen is dit zeker een pré.

 Het betreft een zelfstandige functie binnen een projectmatige en internationale omgeving waar de nadruk van jouw werkzaamheden ligt op elektrotechnisch vlak. Jouw interesse in mechanische, hydraulische en pneumatische systemen maakt onderdeel uit van jouw brede kennis op het gebied van mechatronica en industriële automatisering die je zeker terug gaat vinden in onze voertuigen en installaties.

 Je rapporteert aan de productiemanager.

Wij bieden:

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een afwisselende, zelfstandige functie met operationele verantwoordelijkheid binnen een internationale werkomgeving met Achterhoekse roots;
 • Centrale rol in een dynamische organisatie met een prettige open werksfeer;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen + ATV;
 • Uitzicht op een vast contract;

 Wij vragen:

Een energieke, oplossingsgerichte- en klantgerichte monteur welke goed kan organiseren en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt relevante aantoonbare kennis en ervaring. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent initiatiefrijk en betrouwbaar. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding op MBO/HBO niveau;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als (allround) elektromonteur in de industriële automatisering / machinebouw binnen een projectmatige omgeving;
 • Je kunt goed samenwerken en bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen;
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om af en toe klanten te bezoeken;
 • apack/allround-elektromonteur-industriele-automatisering/ Beheersing van de Engelse taal. Duits en/of Spaans is een pré.

Reageren:

Indien je wilt solliciteren mail je CV en motivatie t.a.v Anja Duitshof naar hrm@brimapack.com.