Project Engineer BrimaPack Ulft

40 Uren - HBO

Organisatie

BrimaPack biedt oplossingen voor het oogsten, verpakken, sorteren en coderen van groenten en fruit en is uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten in deze sector. De machines zijn specifiek ontwikkeld voor de verwerking van o.a. ijsbergsla, broccoli en diverse koolsoorten. BrimaPack staat garant voor hoogwaardige verpakkingssystemen, gebaseerd op innovatieve technologie. Dit resulteert in flexibele systemen met meerwaarde en onovertrefbaar lage verpakkingskosten. Kijk op www.BrimaPack.com voor meer informatie.

Functie

Voor BrimaPack zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Als Project Engineer ben je in nauwe samenwerking met jouw directe collega en de verkoopafdeling de spin in het web m.b.t. de ontwikkeling en het beheer van het machineaanbod.

Jij hebt hierbij je focus op de werktuigbouwkundige kant, maar hebt ook kennis van elektro- en besturingstechniek. Je trekt de kar in R&D projecten en begeleidt vanuit de engineering het verkooptraject, de aanmaak en de oplevering van klant specifieke installaties. Ook zorg je voor het up-to-date zijn van de tekeningpakketten en constructiedossiers. Jouw ervaring met en visie op engineering helpt BrimaPack een volgende stap te zetten bij de ontwikkeling van het bedrijf.

Wij bieden je een mooie, veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng.
Je komt te werken bij een stabiel en groeiend bedrijf binnen een internationale werkomgeving met Achterhoekse roots.

Functie eisen

  • Je beschikt over een opleiding WTB op minimaal HBO werk- en denk niveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een technische productieomgeving, bij voorkeur in de machinebouw binnen een projectmatige omgeving;
  • Je hebt ruime ervaring met engineering in SolidWorks;
  • Je bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen.

Contactinformatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met:

Fongers en Fongers: Emmy Giezenaar
+31 315 39 75 00 www.fongersenfongers.nl

Euro Planit Vorden: Sander Derksen
+31 575 55 55 18 www.europlanit.nl